Thursday, 4 February 2021

LAJMI I FUNDIT: Shqiptari shet gruan për 50 euro…!!!

 

LAJMI I FUNDIT: Shqiptari shet gruan për 50 euro…!!!

A për shkak të dyshimit të bazuar se e ka dh.u.nuar se.k.sualisht një grua dhe më pas e ka dërguar atë në Prizren tek një person tjetër i cili ka vazhduar ta dh.u.nojë.Në një komunikatë të Gjykatës Themelore bëhet e ditur e tërë ngjarja./.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: