Sunday, 14 February 2021

LAJMI I FUNDIT/ Reshjet e Borës shkaktojnë Aksident të madh Zinxhiror në Rrugën e…

 

Rreshjet e borës gjatë ditës së sotme kanë vështirësuar qarkullimin nëpër rrugët e Kosovës.

Si pasojë ngricave, janë shkaktuar edhe aksidente komunikacioni.

Një ndeshje ka ndodhur edhe në rrugën e Kombit, ku shihet një kamion dhe disa vetura tjera që kanë rrëshqitur dhe janë aksidentuar.

Akoma nuk dihet nëse ka të lënduar apo jo, por që rrugët ende janë të rrezikshme si pasojë e ngricave që janë bërë pa reshjeve të borës.

0 Komentues: