Saturday, 13 February 2021

Lajm i Rëndësishëm për Kufirin nga SLLOVENIA ! Prej Ditën e Shtunë…

 

Autoritetet e Sllovenisë ka miratuar një listë rregullash të reja për hyrje në vend që do hyjnë në fuqi të shtunën.

Thuhet se hyrja në Slloveni do jetë e mundur pa karantinim apo test për COVID-19 për ata që janë vaksinuar me dy dozat e vaksinës së coronavirusit dhe ata që e kanë kaluar virusin dhe kanë dokument të doktorit.

Kto rregulla aplikohen vetëm për qytetarë të vendeve të BE-së dhe zonës Shëngen.

Sllovenia gjithashtu do heq pikat e kontrollit në kufijë të brendshëm të Shëngenit nga e shtuna

Që do të thotë se do jetë e mundur të hysh ose dalësh nga vendi nga gjitha pikë kalimet kufitare me Austrinë, Hungarinë dhe Italinë, jo vetëm 10 pikat e përcaktuara.

0 Komentues: