Wednesday, 10 February 2021

La punën që të kujdesej për tre fëmijët e tij/ Babai i jep fund jetës se nuk paguante dot borxhet: I la fillikat në këtë botë

 

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Francë. Një baba i ri i ka dhënë fund jetës. Ai po rriste i vetëm tre fëmijët e tij dhe donte t’u jepte atyre vetëm një jetë të denjë.

Por fati nuk e deshi që të shkonte kështu.Philip Herron ishte vetëm 34 vjeç, për t’u kujdesur për fëmijët e tij ai u detyrua të linte punën.


0 Komentues: