Sunday, 28 February 2021

Kerkon takim intim me pagese,i sjellin nusen e djalit

 

Kerkon takim intim me pagese,i sjellin nusen e djalit

“Klienti” dhe “ofruesja e shërbimit”, kur u gjetën përballë njëri-tjetrit, preferuan të përshëndeteshin, edhe pse të ndier në siklet..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: