Thursday, 4 February 2021

“Kam 3 vite pa bërë s*ks burri jeton në Itali, refuzon të vie në shtëpi” do ta tradhëtoj nuk mund të duroj pa…

 

Jam e martuar ka me shume se 5 vite, por u bene 3 vite qe burri nuk me vie ne shtepi pasi ai jeton ne Itali.Sikur te mos kishte kushte te vinte ne shtepi betohem se nuk do ta tradhetoja kurre ashtu si nuk e kam tradhetuar deri me tani, por ai me thote se tani me une nuk jam terheqese per shijen e tij dhe kjo eshte edhe me shume se ofendim.  


0 Komentues: