Sunday, 7 February 2021

“Ju tregoj natën më të eg.ër në s.e.ks! Më hoqi fustanin dhe më futi gjuhën në…”

 

Historia er.otike e një vajze të re po bën namin në rrjet. Eksperienca e saj i ka shokuar ndjekësit e rrjete sociale!Ja letra: Nje dite isha me shoqen time e po pinim kafe si gjithmon isha e lyer e rregulluar por ate dite kisha veshur nje fustan super te ngushte qe mi tregonte te gjitha format e trupit ( gjoksin e kam mesatar ndersa per te pasmet.


0 Komentues: