Tuesday, 2 February 2021

Jam E Martuar Jasht, Dhe Kam Një Djal 2 Vjet Tash Nuk Po Mundem Të Duroj Burrin Saher Që…

 

Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet.Problemi eshte se nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet me prek, Motra vet vjen per vizit rrin 1 Jav apo me shum dhe nuk esht njeri ofendon kur ti vjen rasti.Mundohet me kan mbrete ky burri im behet me te nese ndodh ndonje pot ere saher qe ka ardh ajo ky nuk me ka mbrojtur nuk di Qfar te bej.


0 Komentues: