Tuesday, 2 February 2021

Ishte e bukur si drita/ Vajza 16 vjeçare i jep fu nd jetës: Do QANl me Iot kur të mësoni arsyen…

 

Një vajzë e re i ka dhënë fund jetës një ditë para se të mbushte 16 vjeç. Georgia Myers, e cila jetonte me nënën e saj dhe pesë vëllezërit e motrat në zonën Middleton të Leeds, u gjet e pa jetë një ditë para ditëlindjes së saj. Si bëhet e ditur ajo ka qenë vetëm 14 vjeçe kur ish-i dashuri i motrës së saj kishte nis ur të a buzonte me të. Michael Jenkin, ish-i dashuri i mootrës së saj është edhe arsyeja pse ajo i ka dhënë fund jetës. Ajo i kishte treguar familjes së saj se çfarë kishte ndodhur, por si është zbuluar se ata e kishin vazhduar lidhjen. 


0 Komentues: