Wednesday, 10 February 2021

Infermierja i jep fund jetës, nuk duronte dot më ato që i bënte i dashuri dhe askush nuk e besonte

 

Alexandra Reid, e cila punonte si infermiere i dha fu nd je tës së saj pasi askush nuk e besonte se i dashuri i saj a buzonte me të.

Për të gjithë i dashuri i saj Yeung dukej si një njeri i mirë dhe askush nuk mund ta besonte. Ai luante bi xhoz dhe vinte edhe dorë mbi të dashurën e saj.


0 Komentues: