Thursday, 4 February 2021

“Ika Nga Fshati Për Të Studiuar Në Tiranë Dhe Fillova Të Punoj Pr,Stitutë Për Të Mbushur Barkun Me Bukë, Jam Krenare Për Veten”!

 

“Ika Nga Fshati Për Të Studiuar Në Tiranë Dhe Fillova Të Punoj Pr,Stitutë Për Të Mbushur Barkun Me Bukë, Jam Krenare Për Veten”!

Unë që po e shkruaj këtë histori jam një vajzë nga fshati, por që prej 4 vitesh jetoj në qytet. Erdha në Tiranë për studime dhe nuk e kam në plan të largohem, sepse kryeqyteti është parajsa krahasuar me fshatin tim të vogël dhe të prapambetur..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: