Tuesday, 2 February 2021

“I kërkoj burrit s.eks, atij i dhemb…”, vajza e trishtuar: Ka dy vjet ky muhabet, dyshoj që…

 

Por nëse “migrena” e tij vazhdon për një kohë të pacaktuar me justifikime si – lodhje, jo tani, nesër, atëherë është koha për t’u al.armuar. Këshilla është të flisni me të dashurin tuaj, hapur dhe me mirëkuptim. Kjo temë u iniciua nga një vajzë ne rrjetet sociale, në një forum, sepse ajo ishte shumë e hutuar pasi burri i saj nuk donte të kishte marrëdhënie se.ksuale me të pas lindjes.


0 Komentues: