Sunday, 7 February 2021

‘I kam bërë të fejuarës diçka shumë të ke.qe, tani mësova një lajm tro.nditës dhe s’di nga t’ja mbaj’

 

Një i ri i është drejtuar psikologe Deidres për t’i treguar fajin që ka bërë dhe sesi ta zgjidhë…Ja letra:Unë jam një djalë 27 vjeç dhe i fejuar me një vajzë të bukur 25 vjeç. Sapo kemi blerë shtëpinë tonë të parë, do të martohemi verën e ardhshme dhe unë nuk mund të jem më i lumtur se kaq. Por unë kam bërë diçka me të vërtetë të ke qe. 

0 Komentues: