Thursday, 4 February 2021

HARROl që ka tavolinë xhami, gazetarja hap këmbët dhe i daIin të gjitha

 

HARROl që ka tavolinë xhami, gazetarja hap këmbët dhe i daIin të gjithaGafat në transmetim live janë nga më të ndryshmet, por nuk mungojnë as ato pas skenave dhe gjatë xhirimeve..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: