Wednesday, 10 February 2021

Harrojeni ha.shashin, ja bima që ju bënë brenda ditës miIionerë

 

Harrojeni ha.shashin, ja bima që ju bënë brenda ditës miIionerë

Sipas Feng Shui, besohet se prania e kësaj bime tërheq paratë, dhe besohet se ajo ndikon pozitivisht në punën dhe bën para me gjethet e saj të mishta të njejtë si monedha..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: