Thursday, 4 February 2021

Hapi një gropë të madhe dhe fqinjët mendonin se ishte çmendur, por sot të gjithë e kanë zili

 

Hapi një gropë të madhe dhe fqinjët mendonin se ishte çmendur, por sot të gjithë e kanë ziliÇdokush prej nesh ka ide “të egra” për shtëpi dhe kur një ide të vjen në mendje dëshiron që me çdo kusht ta bësh realitet, por jo të gjithë në fakt e ndjekin këtë teori..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

0 Komentues: