Sunday, 7 February 2021

Gruaja 46-vjeçare: Më vjen pak tu.rp prej moshës por kam nevoj për një djalë të ri që të më…., Ja numri +4179…

 

Gruaja 46-vjeçare: Më vjen pak turp prej moshës por kam nevoj për një djalë të ri që të më…., Ja numri +4179… Ne faqen ton ka ardhur nje mezash, nje kerkes qe ne duhet ta shperndajm, eshte nje grua vjecare e cila ka nje haIIe, i vjen pak tu/rp por nuk mund te duron dhe ka vendosur qe te kerkoj nje djale te ri, qe tia mb/ush nevojat per/sonale e ne vecanti ato ne sht/rate.

0 Komentues: