Saturday, 13 February 2021

Gjermania merr Vendimin !! Ja çfarë do ndodhë deri në 7 Mars…

 

Dje gjatë ditës është përfolur për data të ndryshme të zgjatjes së “bllokimit” të Gjermanisë, por tani ka një vendim.

“Bllokimi” në Gjermani do të jetë deri më 7 mars, shkruajnë mediat gjermane…

Floktoret do të rihapen më 1 mars, ndërkohë për rihapjen e shkollave dhe kujdesit ditor për fëmijë, u është lënë në dorë shteteve federale të Gjermanisë të vendosin vetë për këto çështje.

Angela.Merkel e ka përshkruar periudhën deri në mes të marsit si “ekzistenciale” për zhvillimin e mëtejshëm të pandemisë së koronavirusit në Gjermani për shkak të rrezikut të paraqitur nga mutantët e ri të virusit…

Kancelarja ka thënë se janë duke përdorur modele të ndryshme për t’i mënjanuar viruset por, siç ka thënë ajo të mërkurën, ekziston rreziku i një vale të tretë, të cilës masat politike duhet t’i kundërvihen.

0 Komentues: