Saturday, 13 February 2021

EXCLUSIVE/ GJERMANIA VENDOSI !! Ky është Vendimi i shumëpritur, Ja çfarë duhet të dinë Mërgimtarët…

 

Gjermania ka zgjatur kufizimet për të parandaluar përhapjen e COVID-19 deri me 7 mars.

Ky vendim u mor gjatë një takimit të kancelares Angela Merkel me udhëheqësit e 16 shteteve federale.

Shkolat, sallonet e bukurisë dhe një pjesë e aktiviteteve ekonomike mund të hapen më 1 mars, datë në të cilën Gjermania synon të ulë nivelin e përhapjes së infeksionit nën 50 persona për 100 mijë banorë.

A.Merkel foli për një valë e tretë të koronavirusit, ndërsa u bëri thirrje qytetarëve gjerman që të bashkëpunojnë me autoritetet shëndetësore për të luftuar pandeminë.

0 Komentues: