Thursday, 4 February 2021

EPlKE/ ZbuIohet tuneIi që edhe shqiptarët përdornin për të ikur nëpër Evropë

 

EPlKE/ ZbuIohet tuneIi që edhe shqiptarët përdornin për të ikur nëpër Evropë

Policia hungareze gjatë fundjavës zbuloi një tunel nën rrethojën e hekurt në kufirin hungarez-serb, dhe në disa aksione parandaloi kalim ilegal të mbi 300 emigrantëve..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: