Monday, 15 February 2021

E zuri gruan me tjetër, e ftoi tërë fshatin ta shikojnë se çfarë do u bëjë

 

Një burrë zuri gruan e tij duke e tr.adh.tua.r me një person tjetër, dhe për këtë ftoi tërë fshatin që t’i shikonin.

Video u përhap shpejt në internet, edhe pse ajo përmban pamje të rë.n..da, shk.aku i d.hun.ës që ai përdor ndaj gruas së tij dhe personit me të cilin ajo po e trad.hto.nt.e.

Kjo video thuhet se është regjistruar në pjesën lindore të Indisë. Burri shihet teksa ka li.dhur gruan e tij dhe të dashurin e saj jashtë shtëpisë në verandë.

Ai i g..o.d…et të dy, herë njërin e herë tjetrin, me gjithë forcën e tij.

0 Komentues: