Tuesday, 2 February 2021

E gjithë ngj arja është filmuar nga kamerat e sigurisë, Babai shqiptar ja si ia mori jetën djalit në lule të moshës

 

Ishte vetë Skënder Krasniqi, i cili pasi e privoj nga jeta të birin, biznesmenin Albert Krasniqi njoftoi policinë. Ngj/arja e rë/ndë, e cila ndodhi rreth orës 17:00 të kësaj të mërkure, ku tro/nditi vendin. Policia dhe prokuroria mësohet se kanë sek/uestruar kamerat e sigurisë që ndodheshin në garazh, pasi besohet se e gjithë ngj/arja të jetë filmuar. Gazetarja tha gjithashtu se kishte kontaktuar edhe me të afërm të familjes, por pa mundur të zbulojë se cilat mund të jenë arsyet. 


0 Komentues: