Saturday, 6 February 2021

E FUNDIT: Se*s për 5 orë pa pushim, humb jetën 32-vjeçarja…

 

Një grua humbi jetën të hënën pasi kreu marrë dhënie s*k.suale me partnerin e saj për pesë orë në Cali (Kolumbi), njoftuan disa media kolumbiane. Me sa duket, 32-vjeçarja pë soi një bllokim të frymëmarrjes teksa po kryente marrë dhënie. Edhe pse ajo u dërgua menjëherë në spital, ajo v.diq përgjatë rrugës.

Sipas partnerit të saj, ata kishin pasur se.ks “të shf renuar” për pesë orë, por kishin përdorur edhe dr.ogë. Burri shpjegoi se gruaja, me nofkën “E zj arrta” , filloi të lodhej gjatë s*ksit dhe papritmas ajo filloi të përkeqësohej. Ai thirri një taksi dhe e çoi në spital të mbështjellur në një batanije. Autoritetet kolumbiane tani do të he tojnë nëse gruaja zakonisht përdorte dr.ogë për të vërtetuar nëse ajo e çoi drejt vd.ekjes.

0 Komentues: