Tuesday, 2 February 2021

E FUNDIT/ Policia zbulon “fabrikën” e parave f alse në vend (VIDEO)

 

Në treg janë lëshuar kryesisht bankënota 50 dhe 100 euro. Të njëjtat janë përdorur në harxhimet e përditshme si: restorante, kafene, qendra tregtare dhe kazino. Subjektet të cilat kanë pranuar shumën e parave gjithashtu janë vendosur nën hetimin e policisë, ndërsa jo zyrtarisht mësohet se disa kazino po hetohen për shkak të marrjes së parave të falsifikuara dhe për më tepër valutave euro. Më 27 janar në Kumanovë u arr/estuan dy shtetas për lëshimin në qarkullim të parave të fal/sifikuara. Në veturën e një 43 vjeçari të arre/stuar janë gjetur edhe 11 bankënota, ndërsa paraprakisht ishte konstatuar se i njëjti në shoqëri të një 32 vjeçari kanë lëshuar në përdorim një shumë të konsiderueshme të parave të rre/jshme…


0 Komentues: