Wednesday, 10 February 2021

E FUNDIT: Banorët e këtij qyteti po përjetojnë t.me.rrin e vërtetë këto ditë

 

E FUNDIT: Banorët e këtij qyteti po përjetojnë t.me.rrin e vërtetë këto ditë Rusia njihet si vend i ftohtë dhe me një klimë të ash.pë.r. Muajt e dimrit janë vërtet të tm.errs.hë.m në qytete të ndryshme të këtij vendi. Banorët e Vladivostokut janë duke përjetuar një mot të jash.tëza.kon.sh.ëm këto ditë me erëra që fryjnë deri në 136 kilometra në orë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: