Thursday, 4 February 2021

E dhimbshme: Kjo bukuroshe ndërron je.të Tragj.ikisht..!!

 

Një adoleshente “e tme rruar” nga humbja e lirisë për shkak të izolimit nga kor/onavir/usi, ka va rë në mënyrë tra gjike veten, raporton “The Sun”. Emily Owen, 19 vjeç, kishte frikë se izolimi nuk do ta lejonte të punonte dhe të dilte jashtë. Familja e saj kishte vendosur të izolohej pak ditë para vd ekjes, pasi njëra nga motrat e saj kishte kollë. Një adoleshente “e tme rruar” nga humbja e lirisë për shkak të izolimit nga koronavirusi, ka va rë në mënyrë tra gjike veten, raporton “The Sun”. 


0 Komentues: