Tuesday, 2 February 2021

“E bëra me djaIin e BURRlT, por kur ai na kapi bashkë ndodhi ajo që se prisja”

 

“E bëra me djaIin e BURRlT, por kur ai na kapi bashkë ndodhi ajo që se prisja”Burri im është 15 vite më i madh se unë dhe nga martesa e parë ka dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë, i cili është po aq i hijshëm sa ai..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: