Wednesday, 3 February 2021

Dua burr shqipëtar me letra të CH ose Europës, jam 35 vjeçe vetem lidhje serioze ju lutem

 

Kerkoj nje burre qe te me respektoj te me doje dhe jo te me rrahi.

Vetem serioz nese doni lidhje me kontaktoni Hapi i par hap foten me poshte dhe mbrenda 5 sek del numri ju lutemi serioz.

Kerkoj burre qe eshte i mire ne shtrat dhe jo pianec e dembel. Une jam e dlvorciuar nga burri me pare dhe nuk kam femije, Burri pinte ishte dembel e donte mem ab uzu. Burra te tille nuk kerekj..! Le te me shkruajn veq burrat serioz kontakti im eshte me posht ju lutemi hape foten mbrenda 5 sekonda del numri dhe emri im vetem ato serioz ju lutem

0 Komentues: