Monday, 1 February 2021

Doli të punojë token, djaIi nga Lushnja nuk u beson syve nga ajo që zbuIoi në arë (Foto)

 

Doli të punojë token, djaIi nga Lushnja nuk u beson syve nga ajo që zbuIoi në arë (Foto)

Me siguri të gjithë e keni parasysh atë momentin kur nga gardëroba nxjerr një xhup që s’e kishe veshur prej kohësh dhe rastësisht në xhepin e tij gjen ndonjë lek..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: