Wednesday, 10 February 2021

Do martoheshin, po i riu jep shpirt nga sëmundja e ligë/ E dashura i qëndroi te koka deri në fund: Pse ma more o Zot donim të bëheshim prindër?

 

Ata ishin një çift dhe kishin menduar se do të ishin shumë vite bashkë kishte menduar edhe për dasmën. Por nuk ndodhi kështu.

Zoe Meadowcroft donte të martohej me të dashurin e saj Lucas Issa humbi jetën nga sëmundja e ligë. Ata të dy jetonin në Australi ishin rritur bashkë dhe kishin imagjinuar edhe se do të plakeshin bashkë.


0 Komentues: