Thursday, 4 February 2021

Deputetja shkon në parlament gjysmë e zh veshur, Ja si reagojn deputetët…

 

Viti që po lëmë pas ka qenë i mbushur plot me ngjarje dhe zhvillime të forta. Një prej politikaneve që ka ndezur më së shumti debate në 2019, ka qenë edhe 43-vjeçarja, Paulinja Da Silva.Politikania shkaktoi debate të shumta për shkak të veshjes me dekolte të hapur gjatë ceremonisë së betimit në parlamentin e Brazilit, në muajin shkurt.


0 Komentues: