Tuesday, 2 February 2021

Del një video e Arta Elezajt me një burrë në sh.trat duke e bërë…

 

Një vi/deo e aktores dhe modeles Arta Elezaj, ka rrj/edhur në pu/blik, teksa e pu/th një mashkull në sh/trat. Video është shpërndarë në disa faqe nëpër rrjetet sociale, e cila është komentuar mjaft shumë nga përdorues të rrjeteve sociale. Aktorja ka kërkuar të mos pu/blikohet videoja, duke thënë se po sh anta zhohet me të nga dikush dhe se rasti është në P olici.

0 Komentues: