Wednesday, 10 February 2021

DekIarata e kësaj Shqiptare që jeton në Serbi, ka truIIosur gjithë vendin

 

DekIarata e kësaj Shqiptare që jeton në Serbi, ka truIIosur gjithë vendin Sipas saj, nuk është aspak e lehtë për të deklarimi si shqiptare në Novi Pazar, por ajo thotë se ndihet krenare për një gjë të tillë.Ajo ka shkruar se nuk do të dorëzohet dhe do të bëjë çmos që Sanxhakun t’ia kthejë kombit të vet..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: