Wednesday, 3 February 2021

‘Çmendet gjithë Sërbia’ Do të habiteni se cka po ndodh në veri të Kosovës

 

Sot në gjithë Kosovën po mbahen zgjedhjet parlamentare. Edhe qytetarët e komunitetit serb po e shfrytëzojnë të drejtën e votës. 

Po ashtu shumë qytetarë që kanë lindur në Kosovë dhe pastaj janë shpërngulur në Serbi po vijnë të votojnë, shkruan Indeksonline.

Në disa fotografi të siguruara nga Indeksonline, shihen vetura të shumta në pjesën veriore të Kosovës me tabela të Serbis

0 Komentues: