Tuesday, 2 February 2021

Burri iku në shtëpi tápë fare, HlDHET mbi gruan dhe… Të nesërmen ç/mendet nga ajo që shikon!

 

Burri iku në shtëpi tápë fare, HlDHET mbi gruan dhe… Të nesërmen ç/mendet nga ajo që shikon!

Ditët tona një nga këshillat më të mira që ju japin miqtë edhe familjarët është të mos e teproni me pijen pasi kjo jo vetëm që ju shkakton dème në shëndet, por edhe ju nxjerr nga vetë-vetja juaj..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: