Saturday, 6 February 2021

Burri e thot ni fjal une i thom njëzet,Nuk ka qare pa më dasht se e din që e lë dhe…!!

 

Anonim staf i dashur po du me tregu jeten tem martesore.Prej dites qe jom martu burrin e ngrehi per hune ka te du un vet hala pa e qit fjalen mir une aj qohet nkam e ma kryn punen.Tutet qe e lo se jom shum e bukur ka ondrru me vjet per me mpas ndor e ka dit erifi qe un kom pas tkalume po ska dasht me ni ka thon veq e jemja me kon ma.


0 Komentues: