Monday, 15 February 2021

Bllokohet Kufiri, Ja çfarë ka ndodhur që po mban të bllokuar Veturat prej 3 orësh…

 

Rreshqitja e një autobusi dhe një kamioni ka sjellë trafik në zonën e Qafë Thanës ku prej pak më shumë 2 orë, asnjë makinë nuk mundet të lëvizë.

Komunikacioni bën që për borëpastruesen gjithashtu të jetë e pamundur për të shkuar në krye të zonës problematike.

Gjithashtu Dogana Qafë Thanë është e bllokuar gjithashtu.

Rruga që të çon në këtë doganë është bllokuar pasi tek zona e quajtur “kthesa e Tetovarit” era ka grumbulluar mbi 1 m borë. Rradha e mjeteve i kalon 2 km.

0 Komentues: