Thursday, 4 February 2021

Bleona Qereti zogun tim për shijuar duhet t’kesh kaq euro n’bankë,ose nuk ke fat sepse…

 

Bleona Qereti zogun tim për shijuar duhet t’kesh kaq euro n’bankë,ose nuk ke fat sepse…

Një libër për të pathënat dhe jetën sekrete të këngëtares Bleona Qeretit në Shqipëri dhe më pas në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pritet të trondisë politikën e Tiranës dhe arenën mediatike shqiptare..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: