Thursday, 4 February 2021

Bën kërcimin EROTlK në mes të rrugës, vajza nga Shkodra bëhet HlT në rrjet

 

Bën kërcimin EROTlK në mes të rrugës, vajza nga Shkodra bëhet HlT në rrjet

Një video e pazakontë nga Shkodra është shpërndarë shumë shpejt në rrjetet sociale ditën e sotme. Në video shihet një vajzë bjonde, e cila shfaqet e veshur shumë hollë dhe kërcen në rrugë pas përfundimit të stuhisë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: