Sunday, 7 February 2021

Befasojnë motrat binjake botën / Ata janë martuar me të njëjtin burrë dhe thonë: Ne duam të…

 

Edhe pse është e vështirë, për t’u besuar dy motra binjake janë martuar me të njëjtin burrë dhe ndajnë të njëjtin krevat me të. Ato janë nga Australia Anna dhe Lucy Decinque pëlqyen aq shumë njëjtin burrë sa që e donin të dyja. Ato janë të dyja identike dhe vështirë se njihen. Ato tregojnë se në rrugë të gjithë i shikojnë me habi, por motrat binjake duan të mbeten shtatzënë edhe në të njëjtën kohë. 

0 Komentues: