Tuesday, 2 February 2021

Avokatja me të pasmet më se.ksi në vend dhe rajon…

 

Redona Koçi është juriste në profesion, mirëpo shpeshherë provokon me fotografitë që i publikon në rrjetet sociale. Shpesh ajo është konsideruar si avokatja më se.ksi shqiptare. Ajo vazhdimisht pu/blikon fotografi për fansat e saj, ku shumë herë e ka në fokus vithet e saj gjigante. Fotograftë e saj ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, duke marrë kështu në vetëm pak kohë mijëra pëlqime por edhe shumë komente pozitive për sa i përket formave të saj bombastike.


0 Komentues: