Saturday, 6 February 2021

A.rre.stohet gruaja e fri.ksh.me, policët sho.ko.hen nga ajo që shohin në shtëpinë e saj…(VIDEO)

 

Një grua është a.rr.est.u.ar me disa ak.uz.a për m.i.zo.ri ndaj kafshëve, pasi në një kontroll në shtëpinë e saj “të pa.banueshme” në tetor, policia gjeti dhjetra kafshë të ke.qt.raj.tua.ra, duke përfshirë tre të ng.ordh.ura dhe një qen në gra.hmat e fundit të jetës.59 vjeç arja Donna Scirocco u ar.re.st.ua pas raportimeve të shumta për k.eqt.rajt.im të kafshëve dhe het imeve të degës së kontrollit të kafshëve shtëpiake në Hamden. Oficerët thanë se sapo hynë në shtëpinë e saj “u mirëpritën” nga dy minj të mëdhenj.


0 Komentues: