Sunday, 7 February 2021

Akoma nuk mund ta besoj atë që pashë, natën kur dola në oborr pashë kunatën duke…

 

Një vajzë ka zbuluar se gruaja e vëllait tradhëton këtë të fundit. Vajza thotë se tradhëtinë e ka zbuluar vetë një natë kur e ka zënë kunatën me një tjetër. Kjo është historia e rrëfyer. “Jam shumë e mërzitur dhe kjo dilemë po më merr frymën.

Jam një vajzë pukjane dhe kam një familje të mrekullueshme. Kam një vëlla që s’ma ka kush, me punë të mirë dhe një shkollë që e ka mbaruar me gjitha rezultate maksimale. Por në Tiranë u njoh me kunatën dhe u martuan. Ajo nuk i afrohet kërkund vëllait tim, por që të mos ja prishnim ne asnjëri në familje nuk dolëm kundër kësaj lidhjeje. Vëllai ka 5 muaj që ka shkuar jashtë vendit për një tip masteri dhe nusja e tij jeton me ne këto muaj.


0 Komentues: