Thursday, 4 February 2021

“Ajo që më bëri BURRl më DHEMBl theIIë, nuk durova më…”

 

“Ajo që më bëri BURRl më DHEMBl theIIë, nuk durova më…”

Nga sytë e saj duket qartë se gruaja ndihet e shka.tërruar.Dhe fjalët e saj, sot, po bëjnë xhiron në mbarë botën, pas një postimi të botuar në rrjetet sociale që të gjithë duhet absolutisht ta lexojnë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: