Saturday, 6 February 2021

40 vjeçarja: Për 76 mijë euro bIini edhe shtëpinë edhe mua

 

40 vjeçarja: Për 76 mijë euro bIini edhe shtëpinë edhe muaPër 76 mijë euro mund të blini një shtëpi dhe një grua.Ky ka qenë njoftimi i pazakontë që i indonezianeje në meidat lokale.Wina Lia, pronarja e një vile, ka nxjerrë shtëpinë e saj në shitje duke thënë se pronari do të marrë edhe atë për grua..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: