Sunday, 31 January 2021

Valon Syla çkas thotë për Halil Kastratin shikoni ( Video )

 

Si e komentoni kete ?

 Valon Syla, gazetar, shquhet për imitimin e figurave të caktuara publike.

Syla, kësaj radhe ka përzgjedhur ta imitojë humanistin Halil Krastrati, duke thënë “e premte”.

I njëjti më parë kishe imituar edhe kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirin, si dhe ish-presidentin, Hashim Thaçi.

Syla videon e imitimit e ka publikuar në ‘Facebook’.

0 Komentues: