Sunday, 31 January 2021

Uau…Thuhet se i kanë fiImuar! Mësuesja nga Shkodra kap NXËNËSlN dhe i fut duart poshtë pantaIIonave dhe …

 

Uau…Thuhet se i kanë fiImuar! Mësuesja nga Shkodra kap NXËNËSlN dhe i fut duart poshtë pantaIIonave dhe …
Një video skan daloze që po bën xhiron e rrjeteve sociale tregon një nxënës që përgatitet të dalë nga një zonë e një shkolle bashkë me një mësuese..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: