Sunday, 31 January 2021

Uau Sindi ‘humb’ virgjerine, dalin pamjet ku preket dhe përqafohet me… nuk është as Murati as Atdheu por

 

Uau Sindi ‘humb’ virgjerine, dalin pamjet ku preket dhe përqafohet me… nuk është as Murati as Atdheu por

Gjatë bisedës, Erlindi gjeti disa trëndafila në rrugë dhe këputi njërin prej tyre, i cili ishte ngjyrë i verdhë por u justifikua duke thënë se i kuqi ishte i vyshkur. Më pas, Sindi bëri një veprim që nuk e kishim parë në pah..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: