Thursday, 28 January 2021

TRONDlT NASA,gjejnë në Mars sendin e shenjtë që përdorin njerëzit

 

TRONDlT NASA,gjejnë në Mars sendin e shenjtë që përdorin njerëzit

Pyetje të tilla si: A ka jetë në planete të tjera? A jemi vetëm në këtë galaktikë? A ekzistojnë alienët? etj,janë pyetje të cilat e shqetësojnë në përmasa shumë të mëdha qënien njerëzore. NASA nga ana tjetër, një agjensi e cila merret me .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

0 Komentues: