Sunday, 31 January 2021

SkandaIi/ Shqiptarët marrin nën kontroII industrinë e se…t në Londër, furnizojnë me f emra futboIIistë dhe poIitikanë

 

SkandaIi/ Shqiptarët marrin nën kontroII industrinë e se…t në Londër, furnizojnë me f emra futboIIistë dhe poIitikanë

Gjithçka filloi me një takim rastësor me një burrë që ofroi diçka ‘ekstra’ pas një nate çmimesh. Gjatë një serie takimesh, ai tregoi një histori jashtëzakonshme të shtëpive publike të klasit të lartë që veprojnë në zonën ekskluzive të Mayfair të Londrës,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: